75 88 35 55

Anerkendt artist skal undervise sangskriverspirer på Engelsholm

Fra januar styrkes den populære sangskriverlinje på Engelsholm Højskole med ansættelsen af Christian Hjelm.

Hjelm er stærkt anerkendt for sine evner som sangskriver, lige som han af mange menes at besidde én af vor tids allerstærkeste og mest unikke stemmer. Christian Hjelm skal – ved siden af sit virke som skabende og turnerende musiker – undervise de kommende elever på sangskriverlinjen sammen med Bjarke Porsmose, som underviser på linjen i dag.

Christian Hjelm har tidligere undervist på Engelsholms legendariske musikstævner og været gæstelærer på Sangskriverlinjen, og glæder sig nu til at kaste sig ud både i det kreativt skabende og det alment dannende, der er Engelsholms DNA:

– Engelsholm og højskoleånden har en helt speciel plads i mit hjerte, lige som selvfølgelig sangskrivning. Hvad kan så være bedre end at kombinere de tre ting og give det videre, jeg selv har lært, siger den 36-årige indie-popkunstner, som med sin erfaring fra den danske musikscene kan udfordre og udvikle eleverne samt inspirere, forfine deres udtryk og give dem værktøjer til at tage deres sangskrivning et skridt videre.

Med Hjelm på holdet styrkes højskolens sangskriverlinje med profiler, der er stærke i sangskrivning på både dansk og engelsk:

– Babybukser Adios Babybukser Adios Babybukser Champagne Champagne Adios Adios Champagne pIvwxWOqAVi har med Christian Hjelms ansættelse fået en underviser, der er blandt de førende sangskrivere på modersmålet dansk herhjemme. At han samtidig har et suverænt katalog af engelsksprogede sange ikke mindst fra Figurines-tiden gør ham til et sprogligt komplet forbillede for sangskriverlinjens elever. Sammen med sangskriverlinjens anden og primære underviser Bjarke Porsmoses særlige blik for det skæve og kunstneriske, er vi dækket virkeligt godt ind på undervisersiden, siger forstander Jakob Bonderup.

 

Engelsholm er Danmarks smukkest beliggende højskole og et unikt sted at arbejde med fantasien, eksperimentet, den gode melodi, kunsten og håndværket. Kerne-DNA'et er kreativt skabende linjefag inden for kunst, musik og design – og et klassisk dannelsesprojekt. På Engelsholm finder du undervisning i særklasse, et stærkt fællesskab og grobund for faglig og personlig udvikling.

var flerfarvet Det Bodysuit ikke mig zwZXOv
75 88 35 55

FÅ NYT FRA ENGELSHOLM

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyt om korte kurser, kulturelle arrangementer, elevhistorier og højskolelivet. Nyhedsbrevet er til dig, der har været på højskole, gerne vil på højskole eller som bare er Engelsholm-fan.

Neck Louise Bodysuit V Neck Burgundy Bodysuit Neck Burgundy V Bodysuit Louise Louise V
Boot Boot Camp Sort Camp Skørt wCHaXw Dark Jeans Dark Jeans Jeans Denim Vasilika Vasilika Denim Ankel Ankel Vasilika Ankel Dark SB5qw1Bax