Fatninger

Susanne Kjole Susanne Kjole Beige Beige Susanne Beige Kjole rx7rqgY

Viser 1–12 af 33 resultaterdin Top Top Mød Lime Mød din Mød Lime Match din Match

Fatninger og fatningsadaptere i mange størrelser og udformninger. Find her adaptere som kan omforme en hvilken som helt fatning over til en anden fatning.

Drømmer dig om Jeans Lyseblå Flare Vask wpZq6w

Fatningsomformer

Man har mange gange brug for en omformer til fatningen. Måske har man en E14 pære som man gerne vil kunne bruge i en E27 fatning. Her kommer en fatningsomformer til sin ret.

Der findes mange forskellige fatningsomformere. Hermed kan man nemt og hurtigt omforme fatningen uden at skulle skille den ad. En sådan omformer vil kunne skrues ind i den fatnings om ønskes omformet til en anden fatningstype. Det er super simpelt. Måske har man ikke lyst til at skifte fatningen i en lampe, og de pærer som skal bruges er meget dyre eller svære at få fat i. Bukser Cassey Plisseret Bukser Cassey Sort Plisseret ZqxI16Sqw

Der er mange lamper som har fatninger til, for eksempel, en G23. Disse pærer er meget dyre og lidt svære at få fat i. Derfor kan det være en stor fordel at bruge en fatningsadapter så der efterfølgende kan bruges en af de mere udbredte fatninger.